Sidvisningar

lördag 25 juli 2015

Föreläsa igen?

Jag har fått frågan att föreläsa igen. Egentligen är det nog för sent redan att tacka ja. Och jag är tveksam. Det är inte bara att det krävs både tid och utlägg av pengar. Inte att det krävs förberedelser och nervositet. När ska jag kunna lägga det bakom mig?
Jag har inga problem att berätta, inga problem att stå där och erkänna mina "brister". Men jag vet inte om jag vill längre. Är stolt för boken och att jag hjälpt många. Stöttar på Läkande föräldrar.
Men det drar upp gamla sår. När ska jag kunna lägga det bakom mig? Fast vill jag det? I så fall kan jag inte hjälpa andra längre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Lotta! Jag förstår precis vad du menar. Fick en fl-depression för 8 år sedan ganska exakt. Var tidigare aktiv i en stödgrupp på Facebook (där även du är med!), men senaste halvåret har jag bestämt mig för att inte följa inlägg från sidan. Nu har jag kommit så långt att jag nästan funderar på att gå ur gruppen. Jag känner igen känslan att bli påmind om det jobbiga. Det skapar nya orosmoln och jag blickar mer bakåt än lever i nuet.
Kram!